Opas Saariselän hotelleihin, Riekonlinnaan ja kylpylään

Saariselkä on tunnettu Suomen pohjoisimpiin kuuluvana lomakohteenaan. Saariselkä hotelli tarjoaa upean ympäristön ja monipuoliset palvelut matkailijoille. Olipa matkasi sitten aktiivinen lomapaketti tai rentouttava viikonloppuloma, Saariselän hotellista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Saariselkä Riekonlinna

Saariselkä Riekonlinna on idyllinen hotelli, joka tarjoaa majoitusta keskellä kaunista tunturiluontoa. Hotellin viihtyisät huoneet ja hyvät palvelut takaavat onnistuneen loman. Riekonlinnasta löydät myös ravintolan, jossa pääset maistamaan paikallisia herkkuja.

Saariselkä kylpylä

Saariselkä kylpylä on täydellinen paikka rentoutumiselle ja hemmottelulle. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hoitoja ja palveluita, joiden avulla voit helliä niin kehoasi kuin mieltäsi. Kylpylän uima-allasalue ja saunat tarjoavat myös mahdollisuuden virkistäytymiseen ja rentoutumiseen.

”Saariselän hotelleissa ja kylpylöissä voit nauttia upeasta luonnosta, hyvistä palveluista ja monipuolisista aktiviteeteista. Suosittelemme varaamaan majoituksen ja kylpylähoitoja etukäteen, sillä Saariselkä on suosittu matkailukohde ympäri vuoden.” – Saariselkä Matkailu

Verrattomia majoitusvaihtoehtoja

Saariselän hotellit tarjoavat monipuolisia majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Voit valita huoneen tunturinäköalalla, oman saunan tai vaikka poreammeen kera. Riekonlinna tarjoaa myös perhehuoneita ja huoneistoja, joten se on täydellinen valinta perhelomalle.

Tutustu Saariselän aktiviteetteihin

  • Talvella voit nauttia hiihdosta, lumikenkäilystä ja moottorikelkkasafareista.
  • Kesällä voit patikoida tuntureilla, tehdä pyöräretkiä ja kalastaa.
  • Saariselän ympäristö tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet revontulien bongaukseen.

Varaa lomasi Saariselkään

Saariselän hotellit ja kylpylät ovat suosittuja vuoden ympäri, joten suosittelemme varaamaan majoituksen ja kylpylähoitoja etukäteen. Voit tehdä varauksen suoraan hotellin tai kylpylän verkkosivujen kautta tai ottaa yhteyttä matkatoimistoon. Muista myös tarkistaa mahdolliset tarjoukset ja paketit, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen Saariselässä.

Hotelli Sijainti Palvelut
Saariselän hotelli Keskustassa Ravintola, kuntosalipalvelut
Saariselkä Riekonlinna Tunturin juurella Ravintola, sauna
Saariselkä kylpylä Lähellä tunturia Uima-allas, saunat, hoito- ja hemmottelupalvelut

Opas Saariselän hotelleihin, Riekonlinnaan ja kylpylään tarjoaa sinulle kattavan kuvauksen näistä upeista lomakohteista. Suunnittele tuleva matkasi Saariselkään ja varaa jo tänään, jotta pääset nauttimaan unohtumattomasta lomasta upeassa ja monipuolisessa ympäristössä.

Artiklen Opas Saariselän hotelleihin, Riekonlinnaan ja kylpylään har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 7 anmeldelser