Parhaat Netflix-sarjat ja elokuvat 2022: Suositukset ja katseluvinkit

Netflix tarjoaa valtavan valikoiman sarjoja ja elokuvia, jotka saavat sydämen sykkimään. Vuonna 2022 löytyy jälleen paljon katsomisen arvoisia tuotantoja, joista voi nauttia sohvannurkassa mukavasti. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat Netflix-sarjat ja elokuvat, jotka ansaitsevat paikkansa katselulistallasi.

Parhaat Netflix-sarjat

Netflix-sarjoista löytyy valtavasti vaihtoehtoja eri genreistä. Tässä muutama suositus:

  • Better Call Saul– Better Call Saul on jatko-osa kulttisuosikille Breaking Bad. Sarja kertoo lakimiehestä, joka myöhemmin tunnetaan nimellä Saul Goodman. Sarjasta on juuri julkaistu kuudes ja samalla viimeinen kausi, joten tämä on erinomainen aika aloittaa sarjan binge-katsominen.
  • Stranger Things– Stranger Things vie katsojan 80-luvun nostalgiaan sekoittaen scifiä, kauhua ja seikkailua. Sarja seuraa pientä ryhmää lapsia, jotka joutuvat mystisten tapahtumien keskelle pikkukaupungissa. Stranger Things on saanut paljon kiitosta huippuluokan näyttelytyöstään ja jännittävästä tarinastaan.
  • Money Heist– Tämä espanjalainen rikosdraama keskittyy ryhmään rikollisia, jotka suunnittelevat suurimittaista ryöstöä Espanjan kuninkaallisessa rahapajassa. Sarja on noussut valtavan suosituksi ympäri maailmaa ja sen jännitys pitää katsojat otteessaan saksan ja motiivia huudattavasta episodista toiseen.

Parhaat Netflix-elokuvat

Elokuvafaneille Netflix tarjoaa myös laadukkaita tuotantoja. Alla on muutama suositus:

  1. The Irishman– Martin Scorsesen ohjaama gangsterielokuva, joka tähdittää Robert De Niroa ja Al Pacinoa. Elokuva kertoo tositarinan Frank Sheeranista, joka oli mukana monissa merkittävissä rikoksissa 1900-luvun Yhdysvalloissa. The Irishman sai paljon positiivista palautetta sekä kriitikoilta että katsojilta.
  2. Roma– Menestysohjaaja Alfonso Cuarónin käsialaa oleva elokuva, joka kertoo vuoden 1970 Meksikosta. Roma seuraa kotiapulaisen elämää ja tuo esille ajankohtaisia teemoja ihmishävittämättä.
  3. Marriage Story– Tämä draamakomedia kertoo erosta ja sen vaikutuksista perheeseen. Adam Driver ja Scarlett Johansson tekevät erinomaista työtä pääosissa tässä tarinassa, joka onnistuu olemaan sekä hauska että koskettava.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä parhaista Netflix-sarjoista ja elokuvista vuonna 2022. Valinnanvaraa riittää varmasti jokaiseen makuun, oli sitten kiinnostunut draamasta, komediasta, toiminnasta tai romantiikasta.

Ota hyvät välipalat mukaan, istu mukavasti sohvalle ja valmistaudu lähtemään seikkailuun Netflixin maailmaan. On aika löytää uusia suosikkeja ja nauttia laadukkaista viihdetuotteista Netflixin tarjonnasta!

Artiklen Parhaat Netflix-sarjat ja elokuvat 2022: Suositukset ja katseluvinkit har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 43 anmeldelser